Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за промоция
видео ревю
10000mAh Външна Батерия Huawei Power Bank AP08Q – Безплатно в комплект със Смартфона P10 Plus
10000mAh Външна Батерия Huawei Power Bank AP08Q – Безплатно в комплект със Смартфона P10 Plus
По време на кампанията на Huawei - „Стартирай лятото” която започна на 10-ти Юли и ще приключва на 20-ти Август, всеки който си закупи смартфона Huawei P10 Plus от големите вериги магазини за техника или от някой от трите мобилни оператора, ще получи 10000mAh Power Bank безплатно като подарък.
лаптопи
Най-евтините лаптопи в момента
Най-евтините лаптопи в момента
Три мобилни компютъра, които комбинират достъпната си цена с много добри спецификации. Лаптопът безспорно е най-удобното и функционално устройство за работа и развлечение. Ето защо изборът на мобилен компютър трябва да се прави внимателно и да се вземат предвид множество фактори. Този технологичен сегмент се развива с бурни темпове и само една или две години след като сме се сдобили с лаптоп на пазара излизат още по-иновативни модели с много по-добри характеристики. Ето защо инвестирането на голяма сума пари в лаптоп, който ще използваме за основни цели – сърфиране в интернет, работа със софтуер за продуктивност или гледане на филми – може би не е особено добра идея. За щастие на пазара се предлагат съвсем достъпни модели, които комбинират ниската си цена с много добри спецификации. Вижте кои са трите най-евтини и качествени лаптопа, които предлага в момента българският пазар.   1. HP 250 G3 (Intel Celeron) HP 250 G3 е 15.6-инчов лаптоп с HD дисплей, който поддържа резолюция от 1366 x 768 пиксела. Мобилният компютър използва двуядрен процесор Intel Celeron N2840 с 1МВ Cache и с интегрирана видео карта Intel HD Graphics. Моделът осигурява добра работа на цялата система благодарение на 4GB оперативна памет, които могат да бъдат увеличени до 8GB. Твърдият му диск е с капацитет от 500GB. С тегло от 2,19 килограма, моделът е удобен за пренасяне и осигурява отлични условия за работа в движение. Цена: 388лв.   2. HP 250 G3 (Intel Core i3) HP 250 G3 има още по-мощен вариант. Всички спецификации описани по-горе са същите, но процесорът е заменен с нова конфигурация: двуядрен Intel Core i3-4005U с тактова честота от 1.7GHz и 3МВ Cache и вградена видео карта Intel HD Graphics 4400. Отново, 4GB оперативна памет могат да се разширят до 8GB за постигане на още по-голяма бързина. Цена: 559лв.   3. HP 250 G3 (Intel Core i5) Описаните по-горе спецификации се предлагат и в още по-производителен вариант. HP 250 G3 може да се намере на българския пазар и с двуядрен процесор Intel Core i5-4210U с тактова честота от 1.7GHz и 3МВ Cache. Процесорът гарантира добро възпроизвеждане на всякакъв тип съдържание и отлични условия за мултитаскинг в комбинация с интегрираната видео карта Intel HD Graphics 4400. Останалите спецификации остават непроменени: 15.6-инчов HD дисплей, 4GB оперативна памет с възможност за разширение до 8GB, и хард диск с капацитет 500GB. Цена: 738лв.
видео ревю
Селфи стик Huawei AF14 – Безплатно в комплект с Huawei P10 Lite
Селфи стик Huawei AF14 – Безплатно в комплект с Huawei P10 Lite
От днес до 20-ти Август, Huawei  започват своят кампания с наслов „Стартирай лятото”. Част от нея е селфи стика Huawei Selfie Stick AF14, който ще върви като подарък с всеки смартфон Huawei P10 Lite закупен от трите мобилни оператора и големите вериги магазини за техника в страната. В това свое видео ревю Digital.bg ще ви покаже, какво представлява и какво е по-специфичното при селфи стика на китайския технологичен гигант.