Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за котра
видео ревю
WELT - Фешън Smart Колан
WELT - Фешън Smart Колан
Той може да измерва доста точно колко крачки сте изминали, времето за покой и изгорените калории, но не това е толкова иновативното и впечатляващо тук. WALT притежава друга много по-удачна функция чрез която следи за здравето ви. С помощта на вграденият жироскопичен и магнитен сензор, той отчита промените в обиколката на талията ви и на база това прави мониторинг с чиято помощ можете да вземете превантивни мерки преди отключване на диабет, хипертония и сърдечно-съдови болести. 
видео ревю
S.Chain - Smart катинар за Велосипед или Мотоциклет
S.Chain - Smart катинар за Велосипед или Мотоциклет
Когато е свързан безжично към смартфон, като съвместимостта е с Android и iOS, S.Chain има много интересни функции. За целта трябва да свалите едноименното S.Chain приложение и да го инсталирате на смартфона си. Сега с помощта на вграденият в основното тяло на алармата GPS модул, можете да следите на картата си, къде точно се намира велосипеда в момента или да активирате дистанционно сирената в 5 различни степени
видео ревю
Smart Слънчеви Очила - Zungle Panther
Smart Слънчеви Очила - Zungle Panther
Всеки от нас е ползвал слушалки тип "тапи", те обаче се слагат директно в ушите и напълно ни изолират от околните звуци. Ако си лежите на плажа ок, но ако карате колело или вървите из центъра на града, това вече е проблем. Ставате уязвими и не чувате никакви приближаващи опасности. Отделно използването на „тапи” неминуемо след известно време води до болка ушите,  Zungle Panther обаче работят на друг принцип, те използват така наречената Bone Conduction Sound System която директно предава звука чрез вибрации към ушната кухина под черепа ни.