Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
10 резултата за концепции
любопитно
LG Drone Phone е летящ смартфон от бъдещето (Видео)
LG Drone Phone е летящ смартфон от бъдещето (Видео)
смартфонът може да лети и да ви снима по време на спортни активности, като за целта има специална функция за проследяването ви.
lenovo
Lenovo представи концепция на гъвкав лаптоп
Lenovo представи концепция на гъвкав лаптоп
Гъвкавите смартфони са очаквана посока в развитието на мобилните телефони. Но приложенима ли е тази технология и при лаптопите? Според Lenovo, да. Компанията показа концепция именно на сгъваем лаптоп, съобщава Pocket-lint.   Lenovo Transform има гъвкав сензорен дисплей, който взима по-голямата част от наличната площ. Тъй като няма панти, дисплеят стига точно до клавиатурата, което дава още по-голяма работна площ. Дисплеят поддържа и работа със стилус. Клавиатурата е вградена, като има и микрофон. За съжаление, за сега Transform остава концептуален модел на потенциална...
Jaguar Land Rove
Бъдещите автомили Jaguar Land Rover ще имат 360-градусови дисплеи
Бъдещите автомили Jaguar Land Rover ще имат 360-градусови дисплеи
Инженери на Jaguar Land Rover работят над много интересна концепция, която да подобри значително безопасността на бъдещите ѝ модели.
Google Loon
Какво представлява уникалният проект Google Loon
Какво представлява уникалният проект Google Loon
Основната цел на Google е да създаде по-евтина и достъпна алтернатива на скъпите фиброоптични мрежи.
Project Ara
Изтекоха нови данни за уникалните смартфони Project Ara
Изтекоха нови данни за уникалните смартфони Project Ara
Плановете на Google предвиждат първите Ara модули да са достъпни в началото на следващата година.
смартфони
Apple патентова концепция за сгъваем iPhone
Apple патентова концепция за сгъваем iPhone
Вече няколко бранда представиха своите смартфони със сгъваеми дисплеи, като основните създатели на тази тенденция са Huawei с Mate X Pro и Samsung с Galaxy Fold и Z Flip. Третият голям играч в смартфон сегмента до този момент не е показал подобен тип устройство. Но от от документ в Американското патентно ведомство става ясно, че Apple ще работят и в подобна насока.
автомобили
Най-нестандартните концепции на автомобили през 2017г.
Най-нестандартните концепции на автомобили през 2017г.
Тази година, на автомобилното изложение в Женева видяхме множество нови, щури концепции автомобили, от които свят да ти се завие.   Концептуалните модели позволяват на автопроизводителите да експериментират с нови проекти, без да се притесняват за продажбите, а често и за практичността. Това е начин компаниите да усетят пулса на бъдещето и да разберат, коя тяхна идея може да стане реалност и да се появи в бъдещите им модели коли.   Благодарение на Business Insider може да разгледаме някои от най-нестандартните концепции на автомобили за 2017г.   1. Toyota i-TRIL направи своя дебют тази година на изложението в Женева. Двуместният автомобил е чудесна алтернатива на мотоциклетите и обществения транспорт за тези, които търсят  по-малко превозно средство, което се управлява по-лесно и е по-маневрено. Концепцията разполага с Active Lean технологията на Toyota, която автоматично управлява колелата на превозното средство за по-добри и безопасни маневри.     2. Fiat Chrysler е изцяло електрически, полу-автоматизиран ван, разработен с помощта на Panasonic и е доста вероятно да бъде използван в услугите за споделени автомобили. Fiat Chrysler включва много сензори като радар, LiDAR, камери и сонари, някои от които са предоставени от Samsung Electronics и предлага Level 3 автономно управление.     3. Rinspeed  Oasis е една доста щура идея за концептуален автомобил. Това, което отличава колата от всички останали, е че зад волана има собствена градина – мини оранжерия. Отвътре колата има голям сензорен дисплей от Harman, който поддържа гласов и жестов контрол. Има системата за известяване, която прожектира различни съобщения на предното стъкло. Rinspeed Oasis е замислен да бъде използван като автомобил за споделено пътуване. Нейните производители казват, че клиентите могат да повикат колата през мобилното си устройство и да ѝ наредят къде да ги откара.     4. Honda NeuV беше представен през месец декември миналата година, но официално направи своя дебют на CES. От Honda заявяват, че NeuV разполага с технология за автономно шофиране ниво 4. NeuV използва изкуствен интелект, за да изучава поведението и начина на управлението ѝ и дори може да прави препоръки за музика и да дава съвети за ежедневни навици при шофиране.   5. Nissan показа своята концепция VMotion в Детройт, която също е зашеметяваща. Превозното средство се възползва от високотехнологичната системата ProPilot на Nissan, която позволява на колата да се управлява самостоятелно по магистралите със скорост до 62 mph.     6. Citroen също представи тази година свой концептуален модел, C-Aircross. При него двете странични огледала са заменени с камери, а покривът е панорамен. Колата е оборудвана с Human-Machine интерфейс. Шофьорът и пътникът до него са в състояние да контролират всички основни функции в автомобила чрез 12 инчов сензорен екран.     Вижте най-добрите електрически автомобили, които могат да се купят днес
концепции
Бъдещите смартфони ще имат проектори за холограми
Бъдещите смартфони ще имат проектори за холограми
Проекторите на компанията се отличават с впечатляващо качество, тъй като имат плътност на пикселите от 5000DPI.
Project Ara
Как ще изглеждат модулите за смартфоните Project Ara
Как ще изглеждат модулите за смартфоните Project Ara
Само след няколко дни ще бъде проведена специална конференция (15-16 април), която ще е посветена изцяло на тoзи уникален проект.
концепции на небостъргачи
Най-зашеметяващите концепции на небостъргачи
Най-зашеметяващите концепции на небостъргачи
Архитекти търсят алтернативни начини да се създаде нова инфраструктура, която да се справи с пренаселението в големите градове по света.
DMCA.com Protection Status