Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
5 резултата за камера тест
видео ревю
Как снима смартфона Nokia X20 - Тестови снимки и видео
Как снима смартфона Nokia X20 - Тестови снимки и видео
Обикновено казваме параметрите на селфи камерата в края на камера тестовете, но тук ще започнем с тях, защото наистина рядко можем да си направим селфи с цели 32MP и то със смартфон в този ценови клас. Камерата се справя отлично с основната си задача да прави снимки и има на разположение редица творчески филтри и разкрасяващи функции.  
видео ревю
Ето как снимат камерите на Huawei Mate 40 Pro - Видео тестове
Ето как снимат камерите на Huawei Mate 40 Pro - Видео тестове
Камерата на смартфона ви позволява да снимате както монохромни снимки, така и видео. Първите се активират посредством тази бърза функция в "More", а видеото от филтрите, които са изведени посредством самостоятелна икона на екрана. Филтри са активни както при основната камера, така и при предната селфи, но при двете те са различни, предвид че предната се предполага, че ще снима основно лица в кадър. Така освен черно-бяло видео, от тук можете да изберете и други разнообразни и интересни филтри.  
G3
Как снима LG G3 - Тестове на камера
Как снима LG G3 - Тестове на камера
Тестови снимки, съпоставка с камерите на други подобни модели и интересни функции.
камера тест
Как снима смартфона Sony Xperia 1 III - Нощни тестови снимки (Видео)
Как снима смартфона Sony Xperia 1 III - Нощни тестови снимки (Видео)
Към момента Sony Xperia 1 III все още не е пуснат в продажба, като официалната страница на компанията в България излиза статус, че скоро предстоят предварителните поръчки на модела. След въвеждане на имейл адрес, Sony ще ви изпратят подробности за смартфона, веднага щом започнат да го продават. Предвид, че пише “специална оферта за предварителна поръчка”, се предполага, че Sony Xperia 1 III или ще бъде с промоционално по-ниска цена или при предварителна заявка ще идва заедно с някакъв подарък. Кое предположение ще се окаже вярно, предстои да разберем съвсем скоро. 
видео ревю
Ето какви интересни функции има Leica камерата на смартфона Huawei Mate 40 Pro - Тестови снимки
Ето какви интересни функции има Leica камерата на смартфона Huawei Mate 40 Pro - Тестови снимки
Huawei Mate 40 Pro има специален портретен режим на снимане. Като той е активен както при основната, така и при предната селфи камера. С тази разлика, че при основната можете да снимате с до 3-катно приближаване на лицето в кадър, а при предната можете да снимате стандартно, с 0.8х и широкоъгълно. При портреният режим имате две опции. Едната е Beautu, която разкрасява лицето в кадър, като тук са налични общо 3 разновидности на корекция, включително и цвят на кожата. Най-лесният начин да си добавите хубав тен през зимата, без да сте ходили до някоя топла държава на плаж. Другата опция за корекции са ефектите. Те включват най-разнообразни фонове и добавена реалност в кадър. Може би най-интересната функция е тази, която изрязва изцяло фона около вас, сякаш ви снима пред черна стена. И преди сме виждали тази функция при различни смартфони, но тук тя е много прецизна. Ако приближим, ще видим, че там където обикновено се проявява проблем с изрязването, да речем косата – тук изрязването на кадъра е много детайлно. По същият начин стоят нещата и при снимките с „Ефект Боке“. На какво се дължи това високо качество ли? На факта, че Huawei са интегрирали в лявата горна част на дисплея на Mate 40 Pro не само 13 MP камера, но и 3D TOF сензор, който измерва дълбочина и подробни биометрични данни.  
DMCA.com Protection Status