Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за видое ревю
видое ревю
Лаптоп Asus FX503VM - Дисплей, хардуер, периферия, батерия и цена
Лаптоп Asus FX503VM - Дисплей, хардуер, периферия, батерия и цена
Бюджетен геймърски лаптоп - в повечето случаи тази комбинация е невъзможна, защото гейминг машините почти винаги са в пъти по-скъпи от стандартните лаптопи. Нормално – в тях не само дизайнът е по-различен. Там производителите интегрират по-добри дисплеи, мощен хардуер и купища технически иновации. За щастие на непрофесионалните геймъри  обаче, технологичните гиганти знаят, че не всеки може да отдели сума еквивалентна на цената на не лош автомобил втора ръка. По тази причина на пазара се появяват лаптопи като  Asus FX503VM. Те именно отговарят на критериите – бюджтен геймърски лаптоп.
видое ревю
Премиера на смартфона Sony Xperia X
Премиера на смартфона Sony Xperia X
Като дизайн Xperia X е по-различен от всичко друго което Sony са показвали досега. Да, откриваме елементи от други модели, но това е съвсем очаквано имайки предвид, че бранда се стреми да има отличаваща го от всички останали визия. До тук от флагманите на Sony бяхме виждали стъклени и направени от специална пластика, Xperia X вече е метален.
видое ревю
Бюджетен геймърски лаптоп Asus FX503VM - Цена, дизайн, клавиатура и периферия
Бюджетен геймърски лаптоп Asus FX503VM - Цена, дизайн, клавиатура и периферия
Ако преди години геймърските лаптопи се използваха само за игра, то днес този сегмент е предпочитан и като алтернатива на доста по-скъпите мобилни работни станции. Разбира се има и доста скъпи геймърски лаптопи, но тук се насочваме към бюджетните устройства, при които цената е поносима. Та да кажем, че сте отделили малко повече от 1500лв, за тези пари можете да си вземете доста по-добра геймърска машина, отколкото мобилна работна станция, а работата която ще ви върши е почти същата. В това свое видео ревю, Digital.bg ще ви покаже един лаптоп който се позиционира точно в този клас и ценова...