5 от най-добрите антивирусни програми


 

5 от най-добрите антивирусни програми

editor
10-11-2009
прочетена 7457 пъти
Рейтинг 3.2
Размер на текста
 
 
5 от най-добрите антивирусни програми

Компютърните вируси ще ни съпътстват винаги. Те, както и полезните технологии, непрекъснато се развиват и стават все по-сложни и „хитри“. Затова инсталирането на антивирусна програма днес е повече от препоръчително. Представяме ви петте най-добри антивирусни програми, препоръчани от Lifehacker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avast


1_400

 

Програмата е един от най-старите „антивируси“ на пазара и като такава разполага с невероятно много опит, информация и способност да реагира бързо и адекватно при всякакви заплахи. Лицензът за 1 година за пълната версия е $40.

 

Microsoft Security Essentials


2_400

Новото предложение на софтуерния гигант се справя изненадващо добре с компютърните вируси. Програмата е винаги с актуална информация и отреагира чудесно. Лицензът е безплатен за всички Windows потребители.

 

Avira


3_400

Програмата се предлага както в безплатна версия, така и в платена, която е $30 на година. Безплатната осигурява стандартна защита, докато платената има доста повече възможности. Тя дори ви предоставя Linux Live CD с редица безплатни програми за възстановяване на системата, за да може да се преборите и с най-коравия вирус.

 

ЕSET NOD32 Antivirus


4_400

Една от най-популярните антивирусни програми и напълно заслужено. Освен с винаги актуална информация, NOD32 разполага и със системата ThreatSense, която позволява на програмата бързо да получава информация за новите заплахи в интернет пространството. Лицензът за 1 година е $40.

 

AVG


5_400

Безплатната версия е пълна с изключително много възможности, които се предлагат предимно от платените версии на останалите програми. В сегмента на безплатните предложения AVG безспорно е една от най-добрите. Платената версия е $55 на година и разбира се предлага още по-големи възможности.

 
 
 последен ъпдейт: 29.07.2015 14:00


Продукти
Revo Joy

Revo Joy

Четириядрения смартфон Revo Joy,   предлага изгодно съчетание между елегантен дизайн и мощ, като в същото...

 
Revo Plus R455

Revo Plus R455

Ако решите да си купите  бърз смартфон с впечатляваща камера и много дълъг живот на батерията,  ви...

 
RevoPhone K850 KitKat

RevoPhone K850 KitKat

RevoPhone K850 KitKat е бестселърът на наложилата се вече сериозно на българският пазар марка смартфони RevoPhone....