Как да сваляме снимки от видео файлове


 

Как да сваляме снимки от видео файлове

Empower
13-10-2010
прочетена 6104 пъти
Рейтинг 4.17
Размер на текста
 
 
Как да сваляме снимки от видео файлове

Ако сте правили опити да сваляте снимки от видео файлове, със сигурност сте се сблъскали с доста трудности. Това определено не е мисия невъзможна, но зависи как го правите. Стандартният начин с натискане на паузата и след това ALT-Printscreen shortcut не е най-удобният начин, особено ако целта ви е да заснемете човек. Причината е, че по този начин не винаги може да се свали подходящата поза.

 

Не си губете повече времето с този метод, защото има много по-лесен начин. ImageGrab е много лесна за използване програма, която дава възможност да превъртате напред или назад кадър по кадър, както и да задържате няколко кадъра в един ред. Стъпката на последователните кадри се задава от вас и варира от една секунда до една минута.

 

Когато си харесате кадър, от който да свалите снимка, натиснете бутона Extract Image, който се намира в лентата с инструменти в горната част на програмата. Същият ефект ще получите ако натиснете F5. По подразбиране, изображението ще се запише като BMP файл в папката Pictures.

 

Какво още ни дава приложението? С ImageGrab можете да свалите последователни снимки от видео файл. Това става след като задържите натиснат клавиша F5 когато стигнете до сцената, която ви харесва. Това е полезен начин за генериране на изображения, които впоследствие може да превърнете в анимиран GIF файл.

 
 
 последен ъпдейт: 24.11.2014 14:00


Продукти
RevoPhone K850 KitKat

RevoPhone K850 KitKat

RevoPhone K850 KitKat е бестселърът на наложилата се вече сериозно на българският пазар марка смартфони RevoPhone....

 
RevoPhone М860 Octacore

RevoPhone М860 Octacore

Бързите смартфони с иновативни характеристики и модерен, изчистен дизайн не е задължително да бъдат фокусирани към...

 
RevoPhone M460 Quadcore

RevoPhone M460 Quadcore

Големината на съвременните смартфони се увеличава постоянно и все повече хора проявяват интерес към моделите, чиито...