Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за промоция
видео ревю
Селфи стик Huawei AF14 – Безплатно в комплект с Huawei P10 Lite
Селфи стик Huawei AF14 – Безплатно в комплект с Huawei P10 Lite
От днес до 20-ти Август, Huawei  започват своят кампания с наслов „Стартирай лятото”. Част от нея е селфи стика Huawei Selfie Stick AF14, който ще върви като подарък с всеки смартфон Huawei P10 Lite закупен от трите мобилни оператора и големите вериги магазини за техника в страната. В това свое видео ревю Digital.bg ще ви покаже, какво представлява и какво е по-специфичното при селфи стика на китайския технологичен гигант.
лаптопи
Най-евтините лаптопи в момента
Най-евтините лаптопи в момента
Три мобилни компютъра, които комбинират достъпната си цена с много добри спецификации. Лаптопът безспорно е най-удобното и функционално устройство за работа и развлечение. Ето защо изборът на мобилен компютър трябва да се прави внимателно и да се вземат предвид множество фактори. Този технологичен сегмент се развива с бурни темпове и само една или две години след като сме се сдобили с лаптоп на пазара излизат още по-иновативни модели с много по-добри характеристики. Ето защо инвестирането на голяма сума пари в лаптоп, който ще използваме за основни цели – сърфиране в интернет, работа със софтуер за продуктивност или гледане на филми – може би не е особено добра идея. За щастие на пазара се предлагат съвсем достъпни модели, които комбинират ниската си цена с много добри спецификации. Вижте кои са трите най-евтини и качествени лаптопа, които предлага в момента българският пазар.   1. HP 250 G3 (Intel Celeron) HP 250 G3 е 15.6-инчов лаптоп с HD дисплей, който поддържа резолюция от 1366 x 768 пиксела. Мобилният компютър използва двуядрен процесор Intel Celeron N2840 с 1МВ Cache и с интегрирана видео карта Intel HD Graphics. Моделът осигурява добра работа на цялата система благодарение на 4GB оперативна памет, които могат да бъдат увеличени до 8GB. Твърдият му диск е с капацитет от 500GB. С тегло от 2,19 килограма, моделът е удобен за пренасяне и осигурява отлични условия за работа в движение. Цена: 388лв.   2. HP 250 G3 (Intel Core i3) HP 250 G3 има още по-мощен вариант. Всички спецификации описани по-горе са същите, но процесорът е заменен с нова конфигурация: двуядрен Intel Core i3-4005U с тактова честота от 1.7GHz и 3МВ Cache и вградена видео карта Intel HD Graphics 4400. Отново, 4GB оперативна памет могат да се разширят до 8GB за постигане на още по-голяма бързина. Цена: 559лв.   3. HP 250 G3 (Intel Core i5) Описаните по-горе спецификации се предлагат и в още по-производителен вариант. HP 250 G3 може да се намере на българския пазар и с двуядрен процесор Intel Core i5-4210U с тактова честота от 1.7GHz и 3МВ Cache. Процесорът гарантира добро възпроизвеждане на всякакъв тип съдържание и отлични условия за мултитаскинг в комбинация с интегрираната видео карта Intel HD Graphics 4400. Останалите спецификации остават непроменени: 15.6-инчов HD дисплей, 4GB оперативна памет с възможност за разширение до 8GB, и хард диск с капацитет 500GB. Цена: 738лв.
видео ревю
10000mAh Външна Батерия Huawei Power Bank AP08Q – Безплатно в комплект със Смартфона P10 Plus
10000mAh Външна Батерия Huawei Power Bank AP08Q – Безплатно в комплект със Смартфона P10 Plus
По време на кампанията на Huawei - „Стартирай лятото” която започна на 10-ти Юли и ще приключва на 20-ти Август, всеки който си закупи смартфона Huawei P10 Plus от големите вериги магазини за техника или от някой от трите мобилни оператора, ще получи 10000mAh Power Bank безплатно като подарък.