Изтегли играта gta san andreas


 
начало  »  изтегли играта gta san andreas
Търсене за:

изтегли играта gta san andreas

 

Видео - Награждаване на победители от играта на Digital.bg

Двете момичета спечелиха в две поредни седмици по абсолютно случаен принцип фотоапарати от играта на Digital.bg

 
 

Видео - Още един късметлия от играта на Digital.bg

Награждаване на печеливш от играта на Digital.bg

 
 

Видео - Поредният печеливш от играта на Диджитъл медия

Стефка Кралчевска спечели фотоапарт Kodak!

 
 

Новини - Мобилните версии на GTA: San Andreas ще са достъпни от декември

Oт компанията също така увериха феновете, че предстоящите заглавия ще представляват най-добре изглеждащите версии на GTA: San Andreas досега. 

 

Новини - Потвърдиха премиерата на играта GTA 5 за пролетта на 2013г.

Допълнителни детайли за геймплея и подобренията в  GTA 5  ще бъдат официално представени от компанията през следващия месец.

 

Новини - Играта Driver: San Francisco на пазара от ноември

Oсвобождаването на играта ще се проведе едновременно за всички игрови платформи

 

Продукти - Logitech Gaming Headset G330

Мощни геймърски слушалки пусна Logitech. G330 са изключително удобни и не притискат, или стягат, защото лентата за глава е изработена от силиконова лента, а наушниците са леки и се въртят. Технологията на микрофона е прецизно съобразена и улавя гласа само на този, който говори, като елиминира фоновия шум. Има вграден аудио контрол и не е необходимо да се излиза от играта за настройка на звука. Има USB интерфейс и може да се свърже към кой да е USB порт за усилване на звука, или да се свърже директно към саундкартата, посредством 3.5мм жак.

 
 

Продукти - ASUS G51J

Член на гейм фамилията на компанията. Със забележим дизайн и добра графика, този лаптоп е  добро решение за мобилен гейминг. С реална добра графика, разчитаща на  NVIDIA® GeForce™ GTX 260M с 1 гигабайт оперативна памет, машината постига рейтинг 10 648 на 3dMark06, за разлика от останалите 15-16 инчови лаптопи, които постигат 2000-3000 точки. Играта на тъмно е подобрена от клавиатурата с подсветка с разумен контрол на яркостта. Сухата статистика за продукта гласи - Intel® Core™ i7-720M процесор, работещ на 1.6 GHz, но при нужда може да се надуе до 2.8GHz, 64...

 
 

Продукти - Logitech G13

Logitech G13 е геймборд, който е хибрид между клавиатура и мишка за геймъри. Геймбордът следва естествените извивки на ръката, дизайнът е ергономичен, има 25 програмируеми бутона, един програмируем аналогов стик и 3 различни геймърски режима, което прави до 87 различни конфигурации за управление на играта. В G13 има вграден LCD панел, който съобщава за основните показатели на играта и информация за  останалите участници в мрежа. Бутоните на геймборда са със задна подсветка, което е предимство за игра в неостветени пространства. Вградената му памет допуска 5 различни профила....

 
 

Софтуер - Grand Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto mod 1.04

Multi Theft Auto mod 1.04 е безплатна модификация за играта Grand Theft Audo: San Andreas, с помощта на която можете да играете онлайн срещу играчи от цял свят. Това е първата версия, съдържаща модификация за състезания и редактор на карти за състезания.  Multi Theft Auto mod 1.04  е съвместима с операционните системи Windows 98, Me, 2000 и XP.

 
 

Софтуер - Grand Theft Auto: Vice City GTA Tournament mod

Grand Theft Auto: Vice City GTA Tournament mod  е безплатна модификация за играта GTA Vice City, която добавя мултиплеър режим към играта, поддържащ до 96 човека в един сървър, ново табло за точки, чат функция и много други. Съвместима е с операционните системи Windows 98, Me, 2000 и XP.

 
 

Софтуер - Grand Theft Auto III RealGTA3 mod 1.0

Grand Theft Auto III RealGTA3 mod 1.0  е безплатна модификация за играта Grand Theft Auto 3, която обновява цялостния облик на играта с нови сгради, коли, оръжия и др. Всяка кола е с нов модел, можете да видите много нови магазини в Liberty City, както и нови постройки, включително и статуята на свободата. Оръжията в мода нанасят по-големи щети, затворените зони са вече отворени за играчите, добавени са мостове и още много други детайли. RealGTA3 е смесица от най-добрите модове за GTA 3, затова няма да останете разочаровани, ако го инсталирате.  Grand Theft Auto III RealGTA3...

 

последен ъпдейт: 24.04.2014 16:54


Продукти
RevoPad 8P 3G

RevoPad 8P 3G

RevoPad 8P 3G e най-новото попълнение от популярните таблети в България.Той елегантно комбинира модерният в последно...

 
RevoPad M8

RevoPad M8

Новият RevoPad М8 ще ви изненада със своя отличителен дизайн и компактните си размери, които го правят доста...

 
RevoPad M6

RevoPad M6

RevoPad M6 се отличава с характерния за този бранд модерен дизайн, компактни размери и притежава всички онези...